20 Latihan Soal tentang Pronoun dan Jawabannya

In Soal

20 Latihan Soal tentang Pronoun dan Jawabannya – Ingin melatih kemampuan grammar terutama pronoun? Anda bisa menggunakan contoh-contoh soal di bawah ini.

1. In spite of her friends’ complaints, he decided to live with ___ girl friend in Los Angeles.
a. him
b. her
c. his
d. our
e. us

2. If you to see my family next weekend, give ___ my best regards and don’t forget to bring the gifts.
a. us
b. them
c. its
d. it
e. we

3. I can’t understand ___ when they speak Spain. They seem weird. They should study more.
a. me
b. his
c. her
d. my
e. them

4. We can find the magazine in the library. is very complete. We can find various books there.
a. my
b. we
c. they
d. she
e. it

Baca juga:  Soal Bahasa Inggris tentang Idiom & Kunci Jawaban

5. Nana felt worried about the children, so she asked ___ husband not to go abroad for the job.
a. his
b. her
c. their
d. its
e. him

6. We meet ___ friends at the mall yesterday.
a. our
b. your
c. its
d. it
e. me

7. I can’t find ___ pencil. Can I borrow ___ , Diana?
a. my, their
b. me, your
c. my, your
d. my, yours
e. yours, mine

8. Will you lend me your book? I will return tomorrow. I promise.
a. me
b. her
c. him
d. it
e. us

9. This building is so expensive for ___ . We can’t pay such a high rent. We need to think again.
a. them
b. her
c. us
d. it
e. him

10. I have so many plans. I am afraid that I can’t realize ___.
a. us
b. them
c. you
d. me
e. him

Baca juga:  Latihan Soal Tentang Adjective Comparison

11. He should control ___ words so that he wouldn’t say something bad.
a. her
b. his
c. their
d. our
e. you

12. I need help to finish ___ work. I am so busy these days. I am not feeling well now.
a. my
b. me
c. their
d. mine
e. them

13. I don’t know how to say it to ___ that I love him. It is so difficult to say. Any idea?

a. it
b. him
c. his
d. its
e. their

14. Despite ___ young age, she is very brave to fight the robbers.
a. him
b. his
c. her
d. their
e. us

15. They ate many foods at my birthday party. I feel happy that like what I cooked.
a. them
b. they
c. me
d. I
e. she

Baca juga:  Soal Bahasa Inggris Tentang Clause & Kunci Jawaban

16. I forgot to prepare for teaching this morning. Last night was sick.
a. I
b. she
c. he
d. it
e. you

17. am in front of your house now. Go downstairs and see me now.
a. I
b. She
c. He
d. You
e. We

18. I can’t read the map. Would help me, please?
a. you
b. he
c. me
d. my
e. your

19. My brother is invited to their wedding party. are our friends.

a. their
b. they
c. them
d. I
e. We

20. What’s wrong with? You look pale. Are you sick?

a. she
b. her
c. his
d. you
e. us

JAWABAN

1. C
2. B
3. E
4. E
5. B
6. A
7. D
8. D
9. C
10. B
11. B
12. A
13. B
14. C
15. B
16. B
17. A
18. A
19. B
20. D

Latihan Soal tentang Materi Should beserta Kunci Jawaban
Latihan Soal tentang Materi Should beserta Kunci Jawaban
Latihan Soal tentang Materi Should beserta Kunci
Soal Bahasa Inggris Tentang Clause & Kunci Jawaban
Soal Bahasa Inggris Tentang Clause & Kunci Jawaban
Soal Bahasa Inggris Tentang Clause & Kunci
Soal Bahasa Inggris tentang Idiom & Kunci Jawaban
Soal Bahasa Inggris tentang Idiom & Kunci Jawaban
Soal Bahasa Inggris tentang Idiom & Kunci
Contoh Soal Vocabulary Plus Jawabannya
Contoh Soal Vocabulary Plus Jawabannya
Contoh Soal Vocabulary Plus Jawabannya – Belajar
Latihan Soal Tentang Adjective Comparison
Latihan Soal Tentang Adjective Comparison
Latihan Soal Tentang Adjective Comparison A. Complete
50 Contoh Soal Gerund dan Infinitive Beserta Jawabannya
50 Contoh Soal Gerund dan Infinitive Beserta Jawabannya
50 Contoh Soal Gerund dan Infinitive Beserta
Latihan UN Bahasa Inggris SD dan Kunci Jawaban
Latihan UN Bahasa Inggris SD dan Kunci Jawaban
Latihan UN Bahasa Inggris SD dan Kunci
Soal-Soal Question Tag Beserta Kunci Jawaban
Soal-Soal Question Tag Beserta Kunci Jawaban
Soal-Soal Question Tag Beserta Kunci Jawaban –
Soal Bahasa Inggris Melengkapi Kata yang Hilang dalam Paragraf
Soal Bahasa Inggris Melengkapi Kata yang Hilang dalam Paragraf
Contoh Soal Melengkapi Kata yang Hilang dalam
25 Contoh Soal Passive Voice Lengkap dengan Jawaban
25 Contoh Soal Passive Voice Lengkap dengan Jawaban
25 Contoh Soal Passive Voice Lengkap dengan
Must read×

Top